Articles Comments

» Featured, Magazine, Tobbe » Bloggar du?

Bloggar du?

Jag vet inte riktigt hur jag ska välkomna dig till den här bloggen som jag nu i skrivande stund startar. Jag vet inte vad som är korrekt eller inkorrekt så jag börjar helt enkelt på det här sättet. Lev med det.

Ja, så jag tänkte börja blogga igen. Egentligen så har jag ju bloggat här kan man säga, men jag har aldrig kallat det blogg så detta får räknas som mitt allra första bogginlägg helt enkelt. Att blogga känns ju nytt och fräscht och jag tänker haka på den trenden. Jag vill ju gärna vara inne så jag kanske en vacker dag får gå före i kön någonstans på något ställe.

Jag tänkte först börja blogga på sidor som t ex finest.se men insåg sedan att jag inte behöver det. Sanningen är väl att jag inte passar in där. Ni hör ju på namnet: Finest. Det är alldeles för mycket disco för mig för att blogga där. Jag använder ju även twitter och där får man ju bara använda 140 tecken. Skrivs det fler än 140 tecken på twitter så blir det istället en länk av hela inlägget som man då kan klicka på och läsa vad det står. Vissa på twitter har helt enkelt inte förstått grejen med 140 tecken. De använder twitter som en blogg, alltså en riktig blogg. De berättar livshistorier på 140 tecken åt gången. Jag blir så jävla trött på det. Så istället för att jag ska behöva bete mig som en av de människorna så startar jag nu denna blogg. Här kan jag använda hur många ord jag vill! Här kan sprida orden överallt och behöver inte alls tänka på någon gräns.

Denna blogg kommer handla om allt jag gör samt allt jag inte gör. Jag kan garantera att jag inte kommer lägga upp bilder på vad jag äter eller bilder på mig själv som jag har tagit med digitalkamera via spegeln i badrummet. Det har du mitt ord på. Däremot kan det dyka upp bilder eller videoklipp som kanske bara jag förstår. Allt kan hända här.

Jag ska försöka gör dig nöjd och glad eller bara förbannad helt enkelt. Vilket av det du blir skiter jag faktiskt i.

Det jag skriver är mina ord och mina åsikter. Glöm aldrig det.

Filed under: Featured, Magazine, Tobbe

Kommentera

*