Articles Comments

» Magazine, Paul » Dejting

Dejting

Hur gör man när man dejtar? Det finns 1.000 regler och ingen verkar veta en enda regel.
Ska jag ringa nu?
Vågar jag smsa?
När kan man skriva puss istället för kram?
Hur vet man att man är i en relation?  När man var liten så var det lättare. Man skrev en lapp. Får jag chans på dig?
JA?
NEJ?
KANSKE?
Det var inte svårare än så. Såvida man inte fick ett kanske, då satt man lite i skiten för då visste man inte vilket steg man skulle ta sen.
Nu däremot så finns det så många alternativ till saker man måste göra för att en dejt ska vara fulländad.  Ut och äta
eller ta en drink? Var ska man gå och äta? Ska man stå för notan eller ska man dela?  Killen ska betala! Jo den har man hört. Men ni tjejer vill väl bli lika behandlade så då borde väl ni lika gärna kunna stå för notan?
Eller så lagar man maten hemma så kan man imponera på samma gång (skippa disken till dagen efter, hon kommer se igenom ditt försök till att vara prydlig).
Maten är uppäten. Dags att sätta sig lite bekvämare. Soffan. Här måste stämningen vara rätt, det får inte vara för ljust och välj rätt musik. Hur vet man vilken musik man ska ta om man inte känner till den andres musiksmak? Det du tycker
är ”softmusik” kanske din dejt ogillar! Du kanske tycker att RB är passande medan din dejt kanske gillar dansband. Okej gillar din dejt dansband så spar du en massa tid. Skicka hem personen direkt och ta bort den från FB!
Mitt tips hitta lugn musik och spela den tyst i bakgrunden, du vill inte att den ska distrahera eran konversation (om dejten är tråkig så kan du alltid höja volymen till ni inte kan höra varandra längre, och dejten väljer att gå hem).
Förutsatt att allt går bra så kommer vi till den knepiga biten. Kyssen.
När exakt vet man att man ska kyssa? Det finns många olika skolor va gäller den delen. Vi kommer gå igenom 3 av
dom.
1. Sätt dig bredvid dejten hoppas på att dejten ska kyssa dig.
2. Säg till dejten att gapa och blunda, sen är det bara att kyssa.
3. Titta dejten djupt i ögonen, om du ser att det tindrar i ögonen och du får en djupblick tillbaka, då är det bara att kyssa. Glöm inte, har dejten väl kommit hem till dig så är det av en anledning och det är inte för att se hur fin lägenhet du har.
Om allt det här går rätt till så kommer du snart att ha en villa, Volvo och en hundvalp! För det var precis det du tänkte på när du pokade på din dejt för första gången på Facebook. ”Den där vill jag leva ett Svensson liv med!”

Vi på LV önskar dig lycka till

Filed under: Magazine, Paul

Kommentera

*