Articles Comments

» Magazine, Tobbe » Älskade smartphone

Älskade smartphone

Detta inlägg skrivs just nu, eller ja, inte just nu när du läser det men just nu när jag skriver det, ifrån min säng. Här ligger jag i sängen i vågrätt eller horisontellt läge och producerar inlägg – från min telefon! Visst är det fantastiskt.

Tänk att man kan styra allt med sin telefon nuförtiden. Du kan kolla din mail, du kan sköta bankärenden och t o m åka buss. Köra bil, hugga ved, gå på cirkus och baka bröd är bara ytterligare några exempel på vad du kan göra med din smartphone.

Så här ligger jag nu i min säng, nästintill naken i mörkret, med min telefon som enda ljuskälla. Det regnar och jag hör en fågel sjunga utanför. Det känns bra, men bäst av allt är ju att jag har min telefon. Vad skulle jag göra utan den? Nu behöver jag ju inte ens gå ut. Behöver inte träffa människor på riktigt då jag har både Facebook och twitter. Mat då? Ja, med några enkla klick så kan jag få maten hemlevererad till mig. Jag slipper gå ut och få frisk luft. Jag behöver bara ligga här. Jag har ju min telefon.

Håll hårt i din lur, vårda den ömt och med kärlek. Det kommer vara den enda du kan lita på i framtiden. Din bästa och enda vän som hjälper dig att kommunicera med omvärlden så du slipper göra det själv, på riktigt.

Jag älskar min telefon. Jag vill gifta mig med min i ett storslaget bröllop på internet med flera hundra incheckade gäster.

Tills dess, må tummarna vara med dig och din smartphone.

Filed under: Magazine, Tobbe

Kommentera

*