Articles Comments

» Magazine, Tobbe » Årets Julklapp!

Årets Julklapp!

Glöm matkassar, iPads och bakmaskiner. Årets julklapp är något helt annat. Något som passar både den rike och fattige. En julklapp som människor verkligen kommer minnas. En julklapp som kommer trenda även på födelsedagar och studentmottagningar.

Årets julklapp är en vaskning. Det går till på följande vis: Du köper de julklappar som du hade tänkt men efter att du har slagit in dem så kastar du allihop i närmsta papperskorg. På julafton när det är dags för julklappsutdelning så säger du helt enkelt bara att du har köpt julklappar till de som närvarar men att du har vaskat dem. Kastat dem helt enkelt. Vill du ta det ännu ett steg längre så tuggar du i dig alla kvitton också.

På så sätt får de som skulle ha julklapparna att känna sig lite exklusiva och stämningen blir högre. Alla vinner på det. Det bästa med denna julklapp är att om du inte har några pengar och inte kan köpa några julklappar så räcker det ju med att du säger detta till de du firar jul med. Du slösar inte en krona men blir ändå svärmors favorit.

En nackdel med detta är förstås att det kommer vara många ledsna barn. Men dom tar lärdom av detta och de växer snart upp ändå. Har du redan handlat julklappar så är det bara att kasta dem så fort du har tid.

God  Jul önskar vi på Lättvikt!

Filed under: Magazine, Tobbe

One Response to "Årets Julklapp!"

  1. xjakku skriver:

    Har inte köpt en enda julklapp än så tackar för detta tips!

Kommentera

*