Articles Comments

» Magazine, Paul » Bögigt

Bögigt

Förr var det lätt att veta vad som var bögigt och inte bögigt. Det känns som om den linjen inte är lika tydlig längre! På 80talet anklagade min polare mig för att vara bög bara för att jag kammade håret med vax. Nu är de ”coolt” om du använder en nattkräm. Hur ofta hör man inte kidsen säga: ”Ey brur, du skulle passa i lite foundation!” Eller kanske inte riktigt det man brukar höra. Men, så fåfänga som småkillarna är nu 2011, så skulle dom få tjejerna på 80talet att se ut som, Lost in fashion, med sina rosa sprayade hockeyfrillor och, ”jag älskar skolan på sommaren” tröjor.
Om 80tals bögarna kunde se in i framtiden så hade dom trott att det handlade om en epidemi av garderobsfall! Varför är allt lite bögigare nu? Kan svaret ligga i boken Narnia? En bok om ett gäng ungdomar som kliver in i en garderob, och när dom kommer ut så är dom i en sagovärld! Präster snurrade vinyler baklänges för att hitta dolda satanistiska budskap. C.S Lewis skriver fler böcker med ett övertydlig bög tema, och det blir en världshit!

”Ja läs boken om dom som tar sig ut ur garderoben, snälla pappa”
”Klart du ska få höra den min pojk. Bara du inte lyssnar på KISS, för det kan va farligt för hälsan!”

00talet tog oss in i den tiden då alla ville kliva ut ur garderoben för att verka lite hippa. Snart kommer väl Reinfeldt säga, Ja, lite bögade man där på 00talet. Känns inte som en kille skulle va dum nog att vilja bli knullad av Reinfeldt.  Nej, den karl lämnar vi till kvinnorna säger Sveriges gay-elit!

2 saker för att avsluta den här texten.
1. Om du inte ska bli misstagen för bög: Ät inte banan offentligt!
2. Om du inte vill bli misstagen för straight: Ha inte på dig foppatofflor på Patricia!

Filed under: Magazine, Paul

2 Responses to "Bögigt"

 1. Swedish Zombie skriver:

  Och det där med vilket öra man hade en ring i. Var det vänster öra betydde det att man var bög. Sedan var det tvärt om ett tag. Nu har folk ring mellan näsborrarna. Är de bisexuella?

  1. Paul skriver:

   Ja vänster va det jag fick lära mig. Några år senare så ändrades det till höger.
   Bra tanke om det där med bi, kan va så 🙂

Kommentera

*