Articles Comments

» Magazine, Paul » Dansband (del 2)

Dansband (del 2)

Jag har aldrig hört talas om en dansband badboy. Jag skulle döda för att få se en. Tänk när han går upp på scen och börjar showen med att be alla dra åt helvete. ”Vi börjar showen nu och jag vill bara säga ett par ord först. Du din feta kossa i rosaklänning med små hus på, du kommer inte få nå kuk ikväll så du kan lika gärna gå hem och lösa dina korsord för det är det ända som du kan göra. Men du blonda bruden där fram, dig ska jag knulla sönder efter showen!” Det skulle jag vilja se. Dom skulle sjunga låtar som. Jag ska spräcka din röv. Sug som om det vore en calipo och våga inte spotta.
Fast dom ska spelas på samma sätt som dom spelar alla andra låter. Det lugna smöriga tempot som dom alltid har. Skulle va så sjukt underhållande. Kanske till och med att jag skulle ladda ner en sån skiva för att kunna skratta åt den.
Jag råkade lyssna på dansband i 30 sekunder en gång. Men ni kan vara lugna, jag skar av min tumme för att påminna mig själv om att aldrig göra om det igen!
Nu känns det okej, men det var ett trauma som satt ett tag. Och det är klart att man blir traumatiserad av sån musik.
Hur kan dom va så glada jämnt? Spelar ju ingen roll om dom sjunger om ett brustet hjärta dom står ju för fan och ler ändå. Var arga någon gång. Dansbandsmusiker är som dom som spelade på titanic. Även när dom var på väg mot sin död så spelade dom glad musik och log under tiden.
Håll i er gott folk dansbandsmusiken måste utrotas en gång för alla och jag ska se till det blir gjort. Jag ska vara som Djingis Khan och ta ut en efter en. I slutet kommer alla vara borta och Sverige kommer att vara ett enat land igen.
Se mig som messias jag kommer att bli eran frälsare. Alla kommer buga inför mig. Mannen, guden som räddade oss från den här skräpmusiken. Han offrade sitt live för att vi skulle få leva ett liv utan dansband och all den negativa inverkan som musiken hade på oss! Jag kommer bli hyllad. Barn kommer vilja ha actionfigurer av mig. Och dom kommer leka actionlekar om hur jag utrotade Lasse Stefanz, Vikingarna, Arvingarna och alla andra skit grupper som envisas med att slänga in ett Z där det inte passar. Z passar bara in i ordet Zombie. Men jag kan lova er att ni inte kommer att återuppstå! Ni kommer var slut som folk, utrotad som ras. Äntligen kommer mänskligheten att andas ren luft och höra klara toner igen, för dansbanden är inget mer!

Filed under: Magazine, Paul

Kommentera

*