Articles Comments

» Paul » Flyktingar bosatta på söder

Flyktingar bosatta på söder

Att den största flykting vågen någonsin pågår just nu är det nog ingen som missat. Men att det just nu är över 3 miljarder flyktingar påväg till Sverige kanske inte alla visste, att dom vill bo på söder i Stockholm kanske ni inte heller visste om! 

Varför just söder? 

Vi fick möjligheten att prata med en av dom 3miljader flyktingarna som har satt söder som sin slutdestination. 

”Jag såg söder när jag låg i båten och tittade på min iPhone. Söder det här jag gillar. Mycket restauranger, folketskebab ligger där, och ett bra nattliv. Och fina lägenheter såklart.”

  
Just det är anledningen som lockar flyktingarna till söder. Möjligheten att få koppla av efter en lång och utdragen flykt. Socialdemokraterna har i sin tur krävt akut evakuering utav dom nuvarande boende på söder. Dom kommer nu placeras 3mil väster om Stockholm. Det i sin tur har lett till några arga utrop utav dom påverkade. 

”Det här va ju mitt hem, och nu kräver staten att jag måste lämna det! Fan. Vad hände med oss? Vi som hade ett bra liv här?” 

Löven kontrar dessa kommentarer med. ”Vi måste hjälpas åt. Om det innebär att vi måste lämna över våra hem, ja, då får de bli så.” Partiet jobbar nu hårt med att hitta hem till dessa 3 miljarder flyktingar som vill bo på just söder. ”Maten. I slutänden handlar de om maten. Folketskebab ligger mitt på folkkungagatan. Finns de inte ett bättre sätt att känna sig hemma än att få sin favoritmat varje dag?”

  

Filed under: Paul

Kommentera

*