Articles Comments

» Magazine, Tobbe » FÖRBJUD!

FÖRBJUD!

Jag vill införa förbud mot….

  1. Kullerstenar. Kullerstenar är sjukt 1800-tal. Man vrickar fötterna och folk med maskerat ansikte kastar dem på polisen när de är arga på något som har med EU att göra. De enda som har fördelen med kullerstenar är tjejer när de cyklar på dem. Om du inte kan lista ut vad jag menar så får du låta det sjunka in och förhoppningsvis kommer du på det. 
  2. Lysknappar som sitter på UTSIDAN av toaletten. Varför? Jo, för jag är trött på såkallade ”practical jokes” när jag står och pissar på en förfest och det slutar med att golvet är nedstänkt pga noll mörkerseende.
  3. Att gilla sin egen status på facebook. Det ska minst vara 1000 kronor i böter och samhällstjänst i fyra dagar på en ukrainsk cirkus.
  4. Att SIBA-Fabian får visa sitt ansikte i TV-rutan igen. Han blev en gång i tiden kidnappad och jag tror både du och jag förstår varför han blev det. In med han i en låda igen!
  5. Användande av ord som ”deluxe”, ”fredagsmys” och ”check”. Speciellt när de är i kombination som t ex ”Fredagsmys deluxe – check”. Sånt kräks jag på.

Filed under: Magazine, Tobbe

Kommentera

*