Articles Comments

» Magazine, Nisse » Hjälp!

Hjälp!

Att vara en man på 27 år som föddes med bronkit, stort huvud och en mor som ringde direkt hem till sin mor efter förlossning gråtandes och konstaterar att hon har gett liv till ett fult barn är inte lätt. Jag tror att alla dessa saker har präglat mitt liv. Jag har varit livrädd sen dag ett.

Om man ser till att jag har haft en panikartad rädsla för död och undergång sen jag var 4 bast så är det inte så konstigt att jag tar taxi från fotbollsmatcher då jag tror att jag ska få stryk av hulliganer. Även fast det är damfotboll på Zinkens IP och jag ska hem till min fortfarande gråtande mors lägenhet 120 meter bort. Att jag tror att det ligger våldtäcktsmän under min säng så jag måste ta en titt innan jag går och lägger mig. Som att det skulle få mannen som har legat och väntat i timmar på att få tränga in i min pojkfitta att ändra uppfattning? -Jaha, du vet att jag ligger under din säng. FAN nu har du ju förstört hela rape:en man! Eller att så fort jag har lyckats träffa en tjej utan självinsikt som av någon outgrundlig anledning har låtit sig övertalas att bli betäckt av mig drabbas av en akut HIVnojja. Så vad gör en man i som finner sig i min situation? Han super.

Jag är även rädd för ölen. Och gammeldansken. Och rödvinet som har en karaktär av stall och grön paprika. Men jag tänker inte låta den rädslan få ta över! För får jag min dödsdom, stryk av ett gäng damhulliganer, våldtagen av mannen som imponerande nog har legat under min säng i upp till en vecka eller HIV av en tjej med dålig självkänsla så är jag ta mig fan värd en sup!

Så gott folk. Se till å drick medans ni kan. Det gör jag!

Filed under: Magazine, Nisse

Kommentera

*