Articles Comments

» Paul, Uncategorized » IS tar över dansbands Sverige

IS tar över dansbands Sverige

Det råder inget tvivel om att världen inte är den samma längre. Senaste tiden har vi kunnat se nyheter om Terrororganisationen IS som dödat folk på makabra vis som fått oss att sova oroligt på nätterna.
Samtidigt som vi ser detta känner vi oss trygga i våra hem. Men den tryggheten kan vara på väg att bli ett minne blott.

Under sommaren har våldsdåden präglat flera dansbandsfestivaler då det nya bandet Frimanz äntrade scenen. Med dom kom texter som hyllade IS och uppmanande till våld. Kan det vara så att IS redan är i Sverige. Och kan det vara så att dom planerar att ta över våra kära svenska dansgolv?
Vi tog kontakt med flera arrangörer som snabbt avböjde någon som helst kommentar om det inträffade.
Till sist var det en arrangör som valde att ställa upp på en intervju så länge hens identitet inte offentliggjordes.

”I våras fick jag ett samtal från en man som kallade sig för Morgan. Han sa att han hade ett band som skulle förändra dansbandsscenen för alltid. I min vildaste fantasi trodde jag inte att det skulle bli som det blev.”
Femtiofyra misshandel, och tre dödsfall senare, står nu många dansgolv tomma.
”Vad ska vi göra? Dom har hotat att sälja min familj till IS om vi inte bokar dom. Vi är alla rädda, så enkelt är det.” Han fortsätter. ”Publiken är ju helt ovetandes, Frimanz låter ju folkligt. Sen kommer dom upp på scen med dom där kläderna, och dessa texter.Jag tänker inte ens citera dom!”

Sångaren i Frimanz
cbd64228d823fbbd35e386b8205d1a09

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Även publiken är rädd. En kvinna från södra delen av Sverige sa så här. ”Ja, nu är ju dom här IS i vårt land och nu har dom börjat ta sig in i vårt samhälle genom att ta de allra svenskaste vi har. Dansband.” Hon ryser till när hon talar, man kunde se skräcken i hennes ögon. ”Dom kom upp på scen och puttade bort Lasse Stefans från mikrofonen. Sen började sången. Vackra ögon bakom burkan, göm dig för världen och visa dig bara för din man.”

”Några av våra gäster har blivit omvända. Nu har hans fru burka och dom hyllar IS hela dagarna. Man trodde liksom inte att det kunde hända, men när man sett det med sina egna ögon.” Han sätter händerna över ansiktet för att dölja tårarna, han ställer sig upp och avbryter intervjun.
Flera såna här fall har rapporterats runt om i landet. Vanliga Svenskar har helt plötsligt börjat dyrka IS. I några fall har dom även åkt till Syrien för att kriga med dom.

Enligt en källa vi pratat med, planerar dom att omvända så många som möjligt genom just dansmusiken. För att till sist ta över IKEA och slutligen hela världen.

Filed under: Paul, Uncategorized

One Response to "IS tar över dansbands Sverige"

  1. Ronny Uhlman skriver:

    De kan bara lyckas om vi blir skrämda till tystnad
    Utan skräckvälde är och förblir de inget
    Upp till oss alla att stå emot gå på danser där riktiga ban spelar och bojkotta den andra skiten

Kommentera

*