Articles Comments

» Magazine, Paul » Jag vill bli ledare!

Jag vill bli ledare!

Jag vill bli en ledare! Och då pratar jag inte om att jag vill bli kolloledare. Nej jag vill bli en stor ledare i stil med Kim Jong Il. Sättet han styr Nordkorea på är den exakta modellen att följa!
Reinfeldt vad har han gjort för Sverige? Klasskillnaderna större. Dom rika har blivit rikare och dom fattiga har blivit
fattigare. Det är svårare att få bostad och sjukvården är fallfärdig! Vilken ledare gör så mot sitt folk? Locka dom med
att man kan ha det bättre om man har ett bra jobb med en bra inkomst. ”Det här kan du dra av.” ”Du kommer få 500 kronor mer i månaden.”
Jag säger fuck you Reinfeldt! Du vet ingenting om nånting.
Skulle jag vara ledare då skulle det inte finnas klasskillnader i Sverige. Nej, alla skulle ha det exakt lika bra. Det skulle inte finnas någon bostadsbrist. Det skulle inte finnas någon sjukvårdsproblematik, av den enkla anledningen  att jag skulle börja med att lägga ner hela sjukvården!  Jag skulle riva alla hus och byggnader.
Människor har i flera hundra år levt i grottor och tält, så det är just det ni ska göra.
Ni kommer inte gå runt och känna att någon klär sig finare än dig, för alla kommer ha samma plagg på sig. En enkel grådress är vad ni kommer få ha på er. Obs ni får bara 2 per år så ta väl hand om dom.
Svenska folket kommer inte känna någon avundsjuka för att deras granne tjänar mer pengar än dom. För ingen kommer tjäna några pengar överhuvudtaget. Alla pengar kommer gå rakt in i min bank, jag kommer vara Sveriges enda
bank och allt kommer vara mitt.
Ni kommer leva ett liv utan stress och utan ytlighet. Ni behöver inte tänka på helger och semester för ni ska jobba i gruvan 7 dagar i veckan 12 timmar om dagen.
Ni behöver inte tänka på mat för ni kommer bara få gröt 2 gånger om dagen.

Kim Jong Il kommer titta på mitt land och säga, ”Dom har det fan inte bra i Sverige. Någon måste stoppa Paul del Valle.”

Filed under: Magazine, Paul

Kommentera

*