Articles Comments

» Magazine, Paul » Kameluppfödning

Kameluppfödning

I vissa länder har kameler ett högre värde än guld. Detta är något som Fredrik Reinfeldt uppmärksammat, och har nu startat upp en kameluppfödarfarm norr om Stockholm.

Kameluppfödning är ett yrke som som folk har respekterat i flera tusen år! Och det är något som vi vill ta vara på.
Att vi nu valt att starta upp denna kameluppfödarfarm ger oxå möjligheten till miljontals nya jobba runt om i Sverige. Tanken är att det här ska vara det som folk känner till Sverige vid. Vi har i alla år kunnat stoltsera med Volvo, men nu det är nya tider nu, tuffa tider! Under tuffa tider så krävs det tuffa åtgärder och kameluppfödning är ett tufft jobb som kommer kräva tuffa människor som är redo att föra Sverige framåt.
Vi kommer kunna sälja dessa kameler till andra länder som transportmedel. Ja, alla vill vi åt en rena miljö, och skrotar vi bilen och skaffar oss en kamel istället så har vi en ren och fin miljö! Sverige ska bli känt som kamelridarlandet! Så från och med den 27 januari så upphör bilindustrin i Sverige helt. Vi blev av med SAAB och det kan ha varit det bästa som hänt oss.
Självklart kommer det att finns olika typer av kameler till alla olika samhällsklasser. Men det får ni vet mer om när tiden närmar sig!”

Fredrik Reinfeldt är verkligen en person som för Sverige framåt.

Filed under: Magazine, Paul

Kommentera

*