Articles Comments

» Magazine, Paul » Kentas blogg

Kentas blogg

Har läst runt lite i bloggarnas värld, o jag måste säga att de va mycket intressant läsning. De fanns självklart bra bloggar, dåliga bloggar o väldigt udda bloggar! Som Kentas blogg som jag läste idag.
Så här såg Kentas liv ut igår.

Halloj. Massa spännade har hänt idag. Jag vaknade kl 07.10 hoppade upp ur sängen o hällde i mej en kopp kaffe (mmm gott).
Sen bara de iväg mot t-banan. Men efter som jag hade 3 min till godo så slank jag in på pressbyrån för att köpa en stor kaffe som jag kunde gotta i mig på tricken.
Väl framme hade kaffet tagit slut så jag hoppade in på ett när liggande fik o köpte en stor latte. Sen bar de iväg till jobbet. Lyckodag, Sara hade kokat kaffe (hon gör de bästa på kontoret. Mmm gott) så de va ju bara o hälla upp en kopp o njuta.
En timme senare va de dags för ännu en kopp av Saras goda kaffe (kan inte få nog av hennes goda kaffe). Fick lite gjort innan lunch de blev en god sushi. O sist men inte minst en god latte från coffe house by G (slog på stort idag o köpte 2 hihihi. Mmm gott) Men de goda varar ju inte länge så dom va nere i magen innan jag va inne på kontoret igen, men men Saras goda kaffe va nybryggt (jippi). Till fikat blev de ännu en kopp kaffe (fyllde min termos i smyg så jag kunde ha lite o gotta på på vägen hem. Mmm gott. hihihi) På vägen hem så bjöd löfbergs lilla på kaffe (ni ser de e verkligen min lyckodag) Hemma slängde jag på en kanna java, Malin köpte lite skåne rost till mej när hon va i skåne förra helgen (otroligt gott kaffe). Så de blev ganska så många koppar kan ja lova (mmm gott).
Innan jag gick o la mej så ordnade jag en stor härlig kopp med iceCoffey. Somnade gott (hihihi)

Hela hans blogg såg ut just så här med små förändringar från dag till dag. Mest handlade de om att han druckit bra kaffe (mmm gott. som Kenta själv skulle säga) Vad kan man säga om Kentas blogg? Gör du nåt annat än o dricka kaffe? Pratar du med folk? Jobbar du verkligen på ditt jobb? Eller dricker du bara kaffe? Kenta lycka till i framtiden med din kaffe drickande blogg.

Filed under: Magazine, Paul

Kommentera

*