Articles Comments

» Magazine, Paul » Kungen talar ut

Kungen talar ut

Vi på LV blev kontaktade av kungahuset och tillfrågade om vi ville göra en snabbintervju med kungen där han vill ställa några saker till rätta. Vi tackade såklart ja direkt och här kan ni läsa intervjun.

LV. Tack Carl-Gustav för att vi fick äran till denna intervju.

Kungen. Varsågoda. Måste bara börja med att säga att jag älskar eran humor, mytomanen är riktigt rolig.

LV. Tack, visste inte att kungahuset kollade på Lättvikt.

Kungen. Skojar du! Du anar inte hur många gånger jag har sagt pumpering (blatte cribs) till grabbarna innan vi åkte till dom så kallade ”kaffeflickorna”. Och när man väl var igång med lite pumpering så tänkte man ”shit va fan äre som händer?” haha. Riktigt kul!

LV. Haha det där hade jag aldrig trott på om någon sagt det till mig.

Kungen. Jodå så är det. Och du, kalla mig Kungen, känns mer avslappnat så. Nä nu kör vi igång det här va!

LV. Absolut det är bara att börja.

Kungen. Vilket år det var det vet jag inte. Dyslexin påverkar även mitt siffertänk. Jag har lika dålig koll på åren som jag har på vilken stad eller ställe jag är på. Jag och grabbarna åkte till vårat ”place”. Vi va ju som kungarna där, haha det där va kul, vi var som kungarna, jag är ju kungen,haha.

LV. Skönt och se att du har lite humor.

Kungen. Du jag är riktigt rolig. Så fort jag drar ett skämt så skrattar alla åt mig. Skit i det. Nu ska vi snacka guzzar. Det är så ni kids kallar dom va? Du ser jag har lite koll på saker. I alla fall. Vi var på våran vip avdelning. Flickorna kom i vanlig ordning in och vi tog 1 eller 3 sen gick vi iväg med dom. Och det va det!

LV. Vad hände sen?

Kungen. Vad tror du hände? En jävla massa pumpering såklart! (Kungen sträcker sig fram mot mig) Du titta på mina händer. Ser du?

LV. Jag vet inte vad jag ska titta efter.

Kungen. Dom är oanvända, Jag har aldrig runkat i hela mitt liv. Jag är kungen jag ska inte behöva göra det. Pumpering är min grej och desto fler jag har i min säng på samma gång desto roligare och skönare är det för mig. Don´t hate the player hate game, som jag brukar säga! Det var väl en bra intervju det här va? Vi ta en till snart där jag kan dela med mig av lite andra saker. Du vet hela den här saken har blivit så stor. Alla är otrogna, Janne, Åke, Hassan you name it. Den enda skillanden är att jag kan få vem jag vill, för jag är kungen! Vem som än hade varit i min sits hade gjort exakt samma sak som jag. Och det är att pumpering så många guzzar som möjligt! Vi ses snart igen. Peace (Kungen ler och går ut). Jag sa ju att jag hade koll.

Där har ni hans egna förklaring om skandalen.

Filed under: Magazine, Paul

2 Responses to "Kungen talar ut"

 1. Mike skriver:

  Haha sjukt roligt.
  Fan va nice att ni gjort en sajt. Nu kan man få lite lättvikt varje dag.

  Mike

  1. Paul skriver:

   Tack Mike.
   Bara att följa med för nu börjar resan.

Kommentera

*