Articles Comments

» Magazine, Paul » Ledaren!

Ledaren!

Nu tar vi en liten resa till en annan del av världen, Nordkorea!
Landetmed den alltid så charmante ledaren Kim Jong Il. Många känner nog mest igen honom som den lila tjocka kinesen med lustigt hår (Kim Jong Il är inte kines utan Nordkorean!) men Kim är mer än så, han är en ledare och allvetare. Det finns ingenting som denna man inte kan ge svar på. Och han är extremt farlig i vilken sport du än väljer att utmana honom i.
Året var 1994 i Pyongyang då han blev medbjuden att gå en golfrunda på 18 håll. Detta var första gången den store ledaren provade på golf. Och om det blev en bra runda för den store ledaren. Han satte inge mindre än 5st hole in one! Om inte det här är en man i världsklass så säg mig! Och ja, han är riktigt duktig simmaren oxå.

 

När Kim Jong Il talar då antecknar man!

 

 

 

 

 

 

 

 

Han uppfann hamburgaren.
Rekommenderade den perfekta smaksättning av det världskända Nordkoreanska ölet.
Många är ni nu som sitter där och frågar er själva högt, ”kan det vara tack vare Kim Jong Il att nudlarna har en sån god smak av vinägrett?” Svaret är såklart, JA, det var han som lyckades sätta den smaken oxå.

Efter som att det är fredag så tycker jag att vi höjer våra glass och utbringar en stor skål för den store ledaren Kim Jong Il!

 

Skål mina vänner

Filed under: Magazine, Paul

Kommentera

*