Articles Comments

» Magazine, Paul » LV-Beteendeskolan

LV-Beteendeskolan

Efter gårdagens artikel fick vi massor av mail till redaktionen.
Vi kommer självklart att besvara alla frågor i turordning. Vi börjar med detta mail

Hej LV jag är en kille på dryga 27 jordsnurr. Jag vill börja med atttack för den upplysande beteendeskolan. Jag vet exakt hur jag ska göra nu när jag inte orkar ta i tu med folk! Jag har en fråga som jag verkligen skulle vilja ha svar på.
Om man träffat någon en gång hur ska man bete sig vid nästa möte? Om det är en kille så är en handskakning självklar. Men om det är en tjej? Ska man sträcka fram handen eller ska man ge en kram?

Tack på förhand
S.G

 

Kära S.G. Tack för ditt mail och, ja, jag kan förstå ditt dilemma. Men det är enkelt löst.
Om du är lite intresserad av den här tjejen så avråder jag att sträcka fram handen då det kan tolkas som lite lätt avvisande. Utan var modig och ge henne en kram. Om inte hon gillar dig tillbaka så kommer du snart att känna det i form av en skön örfil.  Om denna situation uppstår så råder jag dig att anmäla henne för mansmisshandel! Det är totalt
oacceptabelt att en kvinna ska tillåtas att slå en man bara för att det anses vara en kvinnas rätt! Stå på dig och se nu till att hon åker in i fängelse för det här övertrampet. Eller bättre, se till att hon blir utvisad till NordKorea eller nåt liknande!

Med vänlig hälsning
Paul

 

 

Filed under: Magazine, Paul

One Response to "LV-Beteendeskolan"

  1. Nisse skriver:

    Det du ska göra är att knyta näven riktigt riktigt hårt och precis när hon är på väg att slå dig med sin öppna hand… Ta tag i hennes hand och mata 4-5 slag direkt mot strupen. Då kommer hon inte vara så jävla kaxig sen!

Kommentera

*