Articles Comments

» Magazine, Paul » Måndag 2012

Måndag 2012

I förrgår satte vi ett löfte inför det nyåret, och det var att vi skulle skärpa oss med kosten och att vi skulle träna mer. Och vad gjorde vi igår? Jo vi åt alla pizza. Det är lite som att sparka nyårslöftet i magen!
Men nu är det måndag, den klassiska dagen för en nystart. Nu kör vi! Nu ska vi fan visa dom att vi kan hålla vårat löfte. Så vi köper en sallad till lunch och säger till våra kollegor, ” Nu ska ni få se på topform det här året!”
vid två fikat så tittar ni lite snett på bullfatet, alla vill äta men ingen vågar visa dålig karaktär den stora dagen i ära. Så fort alla gått ut så slinker alla in och roffar åt sig en bulle när ingen ser. Den trycks snabbt in i munnen, smulorna sopas bort (inte ens CSI skulle kunna hitta spår av den uppätna bullen).
Träningsnördarna på jobbet frågar om nyårslöftena ska med på ett hårt pass för att starta upp året, Nyårslöftena kommer med det snabba svaret, ”Jag ska köpa nya träningskläder, men jag tar en promenad hem sen så jag räknar det som träning.”
Middagstid, saken är ju den att maten ska man inte bara kasta, så vi äter upp potatisgratängen från i lördags.

Imorgon är det tisdag och då har vi mer tid att komma igång med alla mål vi satt upp inför 2012

Filed under: Magazine, Paul

Kommentera

*