Articles Comments

» Magazine, Tobbe » Min dröm är på väg att uppfyllas

Min dröm är på väg att uppfyllas

Imorgon, lördag den 31/3, den sista dagen i mars månad så kan min dröm gå i uppfyllelse. En dröm som jag har haft sen jag lärde mig att gå och läsa. De båda kom ungefär samtidigt. Nu kanske du tänker att jag lärde mig att läsa när jag var drygt ett år men så är inte fallet. Jag lärde mig att gå när jag var fem. Skitsamma, det är inte vad detta handlar om. Min dröm kan alltså gå i uppfyllelse. Jag, Tobbe Ström. från lilla örebro kan koras till Sveriges bästa ordvitsare. Sug på den du!

Inte kunde väl jag och ingen annan för den delen heller, tro att jag skulle stå där på scen och tävla om ett SM-guld. Det är nästan så att jag inte kan hålla tillbaka tårarna när jag skriver detta. Alla har alltid sagt att jag är en riktigt duktig vitsare. Att jag är en jäkel på att leka med ord. Jag har aldrig tänkt så själv, men eftersom alla runtom mig tycker det så är det väl helt enkelt så.

Ordvitsar är för övrigt inte så populärt. Människor avskyr dem samtidigt som de älskar dem. Jag älskar ordvitsar. Jag kan inte leva utan dem och jag vet hur glada alla blir när jag klämmer fram en riktigt bra ordvits. Folk älskar mig för det.

Så imorgon (lördag) så är det dags för final inför utsåld lokal och jag kommer ge allt jag har för att vinna denna tävling. Gör jag det så kommer min karriär förändras helt och hållet. Jag kommer dyka upp i program som ”På spåret”, ”Lets dance”, ”Bingolotto” och ”Antikrundan”. Framför allt hoppas jag att få vara med i ”Har du hört den förut?”

Jag kommer återvända till örebro som en konung. Människor kommer att kasta små, små pappersbitar över mig när jag åker där på torget i en cabriolet med två vackra damer på varsin sida om mig. Jag kommer hyllas som en astronaut som har landat på jorden igen. Så vackert.

Människor tror på mig. T o m min frisör, som jag bara har klippt mig hos en gång tror på mig. Hur jävla fantastiskt är inte det?

Filed under: Magazine, Tobbe

One Response to "Min dröm är på väg att uppfyllas"

  1. xjakku skriver:

    Bästa ordvitsaren right here! Lycka till!

Kommentera

*