Articles Comments

» Magazine, Paul » Mitt hjärta krossades idag

Mitt hjärta krossades idag

Såg en ung tjej i 25 års åldern prata i en Nokia C2. Att se henne tala i den gav mig sån stor sorg att jag fällde en tår när jag passerade henne på perrongen i T-centralen.
Att det fortfarande finns folk som inte har en iPhone är för mig helt oförståeligt! Det är år 2010 och vissa vet inte ens vad 3G är.
Vi ska va uppkopplade nu, Facebook, twitter, youporn, hela dagen lång ska vi ha koll på vad alla gör, Och om du inte är där så finns du inte! Tillbaka till den här stackars flickan. Hon såg nästan lite vilsen ut när hon gick där, och det är ju klart Nokia C2 har ingen kart-applikation, så hur ska hon veta var hon befinner sig? Jag ångrar att jag inte kramade om henne, och förklarade för henne att livet kommer så fort hon skaffar sig en ny iPhone.
Jag har precis börjat organisera en komedi-gala där alla intäkter går direkt till fonden ”Sverige landet där alla har rätt till en iPhone”. Så håll ut gott folk. Och om ni har en gammal iPhone så kan ni skänka den till samma fond. Och ser ni någon gå runt i en udda mobil, Skänk dom en slant så dom kan köpa en kaffe och en bulle.
Jag vill avsluta detta inlägg med en tyst minut till alla dom som inte har en iPhone!

Filed under: Magazine, Paul

Kommentera

*