Articles Comments

» Magazine, Paul » Mustasch

Mustasch

Idag när jag satt på t-banan så såg jag en ung tjej med mustasch. Så jag frågade snällt, ”Hej jag ville bara kolla om du va medveten om att du hade en liten, men ändå inte så diskret mustasch.”
”Tack jag vet. Men ser du om jag tar och rakar bort den så växer den ut igen!” Jag kände på mitt ny rakade ansikte och tänkte för mig själv. Hur kunde hon ha så rätt? För all del ta aldrig bort den så finns den där för evigt!  Till er tjejer som tror att den inte syns. Jo den gör de! När ni ser att nån tittar mer på er överläpp än era ögon, då syns den. Okej!
Min kompis hade en tjej som hette Alex och hon hade mustasch. De tog mej ett helt år innan jag fattade att de va en tjej o inte en kille. En tjej med unisex namn och mustasch på de så kan de gå riktigt illa! Kanske lika bra att dom påpekar de på en gång när man blir presenterad. ”Hej. Alex. Jag är tjej, låt inte min diskreta men ändå väldigt tydliga mustasch förvirra dej.”
”Vilken tur att du sa de Alex för du hade mej redan förvirrad för en vilseled 80 tals rockare med en snygg liten Tom Selleck i ansiktet. Men sån tur för mej att du e en tjej. Bartender fram med spriten för fan! De här ser inte bra ut!”
Tänk om jag skulle bestämma mig för att gå naken om dagarna.
”Ursäkta men du vet att du inte har nå kläder på dig va?”
”Ja jag vet. Men jag måste ju ändå bara klä av mej i natt igen så de finns ingen mening med att ha kläder!”

Filed under: Magazine, Paul

One Response to "Mustasch"

  1. Kalle skriver:

    Att säga så som du gjorde till en människa som du inte känner är under all kritik. Ja det är inte så snyggt med mustasch på tjejer men hur fan tänkte du?

Kommentera

*