Articles Comments

» Magazine, Paul » Redbull

Redbull

Det var inte många år sedan Redbull fick en 18års åldersgräns. Det ända den åldersgränsen medförde var att alla under 18 började dricka stora mängder redbull.
Redbull klassas nu som en minderårig drog och har lamslagit flera ungdomar runt om i detta avlånga land. Dagens langare står nu runt pressbyrån eller andra matvarubutiker, redo att sälja det ”redgold” som dom kallar det. I Stockholm har flera rapporter om ungdomar som inte kunnat sova på flera dygn efter att dom intagit stora mängder av redbull.
I vissa områden håller dom tävlingar om vem som kan dricka mest redbull och vara helt stillasittande längst. Så sent som i höstas dog 5 ungdomar efter att ha deltagit i en sån här tävling.
Några ungdomar i Göteborg demolerade 5 spårvagnar under en helg, samtidigt som dom utförde detta vansinnesdåd så skrek dom ordvitsar till varandra (Only in Göteborg)!
Antalet ungdomsdödsfall har ökat med hela 35%! Och det kan man direkt länka till redbull då deras sista ord har varit ”Redbull ger dig vingar” sen har dom kastat sig ut i det fria..
Reinfeldt ser allvarligt på den här nya ungdomstrenden som uppstått och vill sätta hårt mot hårt! Han har lovat att starta läger där dessa ungdomar ska få hjälp med deras beroende och att dom ska bli inskolade i samhället på ett bra sätt igen! Dessa läger ska byggas ute i den svenska vildmarken och man ska bara kunna ta sig dit med tåg, och ungdomarna ska få overaller med nummer på. Alla ska se likadana ut så att samhällsklasser inte ska sticka ut i dessa läger!

Redbull kommer däremot att säljas som vanligt i alla butiker så vi som är över 18 kan njuta av våran dryck som ger och hjärtklappningar, förlåt jag menar vingar!

Filed under: Magazine, Paul

Kommentera

*