Articles Comments

» Magazine, Paul » Regeln om 3

Regeln om 3

Vad är det med den magiska 3 gränsen? Förr skulle tjejen vänta i 3 veckor med att ha sex. Nu har dom gått över till 3 dejter sen kan man ha sex utan att
det ska vara fel.
Jag kommer ihåg den magiska 3 veckors gränsen. Och jag minns att man som kille tyckte att man hade träffat en bra tjej om hon höll sig i 3 veckor.
Men vad är 3 veckor då året har 52 veckor? Det betyder att en tjej kan ha sex med 17 killar på ett år och vi skulle anse att det är okej, ”Hon är en bra tjej för hon väntar i 3 veckor.” Men efter sexet så dumpar hon killen och går vidare till nästa.
Om en tjej blir av med oskulden när hon fyller 15 så kommer hon ha hunnit med 119 killar om hon legat med en var tredje vecka i 7 års tid. För när hon väl fyllt 23 så går hon över till 3 dejters regeln. Och när den är igång så kan det spåra hur som helst. Man kan ses 3 dagar i rad. Vilket betyder att hon skulle kunna snitta 121 killar på ett år. Och vi killar skulle se henne som en bra tjej för hon följer 3 dejters regeln.

”Killar följer inga regler, dom är bara hundar och vill ha sex hela hela tiden! Skulle dom själva få välja så skulle dom vilja ligga med  730 tjejer per år. Wickipedia 2011”

Filed under: Magazine, Paul

Kommentera

*