Articles Comments

» Magazine, Tobbe » Se på film = Sex

Se på film = Sex

”Vad sägs om att se en film ikväll?”

Du vet kanske vad det egentligen betyder, men om du inte gör det så ska jag förklara så att du förstår. Låt oss säga att du är inne i det stadiet av dejtandet att ni nu ses hemma hos antingen dig eller den andre. För att hitta en bra ursäkt att kunna ses så är film alltid ett bra alternativ. Men film betyder inte film. Film betyder sex.

Om en kille frågar en tjej: ”Tja, vad sägs om att hyra en film eller två ikväll?” så menar han inte till 100 % att han vill se på film. Han menar det till kanske 26%. 74 % av den meningen betyder:

”Tja, vad sägs om att hyra en film eller två ikväll, så hoppas jag på att vi kan pausa filmen efter ca 25 minuter och sedan ha sex istället och sedan se resten av filmen för att sedan ha sex igen. Eller helst av allt inte se filmen alls och bara ha sex?”

Nu menar jag inte att det är endast killar som tänker såhär. Tjejer är likadana, men dom döljer det något så oerhört bra. Det behöver inte heller vara i dejtingfasen. Den här frågan kan slängas ut till vem somhelst som ser ut att vara en person man vill ligga med. Film är den vanligaste täckmanteln helt enkelt.

Det finns dock undantag. Är du i ett förhållande och har varit det i ca två år så betyder: ”Ska vi se på film?” verkligen ”Ska vi se på film?”. Då har man troligtvis också somnat efter halva filmen med chips och dipp på hakan samt rödvinsfläckar på sin onepiece. Att se på film är inte lika hett då om du förstår vad jag menar.

Det bästa är att antingen välja ut en riktigt bra skräckfilm för att hon ska trycka sig mot dig och till slut säga ”Jag vågar inte se mer, kan vi göra något annat istället?”. Annars en oerhört dålig/tråkig film för att hon ska säga ”Jag orkar inte med den här skitfilmen, ska vi göra något annat istället?”. Eller så fixar du en riktig tjejfilm där huvudrollen innehas av någon riktigt snygg hunk som hon går igång på utav bara helvete! På så vis kommer hon söka sig till dig eftersom du är den enda i närheten och sexet kommer vara sjukt nära.

Men se upp! Många tjejer kan lura dig att tro att det kommer bli sex. Dom är riktigt vassa på det. De låter dig komma nära, klämma lite för att sedan gäspa och säga att det är nog dags för dig/mig att gå hem nu. Allt för att du ska bli frustrerad och tänka över ditt ”smarta” drag.

Hoppas du har fått lite klarhet i vad detta gäller. Lycka till!

 

 

 

Filed under: Magazine, Tobbe

4 Responses to "Se på film = Sex"

 1. Rödvinsfläckar på One Piecen, jo, vart där!

  1. Tobbe skriver:

   Du har det va? Gick fläcken bort då, det hoppas jag!

 2. Ryan skriver:

  Last year, a friend of mine invited a girl to his place to watch a movie. They watched the whole thing and she left, pissed. ”No one watches a movie when you invite someone to watch a movie!” she yelled.

 3. Tobbe skriver:

  You´ll see! Movies are just to make it look better. From now on just ask ”FUCKIFUCKI?!”

Kommentera

*