Articles Comments

» Magazine, Tobbe » Tjejer och deras klackar

Tjejer och deras klackar

Tjejer älskar dem, de har alldeles för många av dem, de måste hela tiden ha nya och det spelar ingen roll vad det kostar. Jag pratar så klart om klackson. Skon som gör kvinnan längre och mannen kortare. Tjejer kan gå över lik för att få det perfekta paret.

Om du går i ett köpcenter och hör ljud i stil med ”Oh my god, oh my god, oh my god!” eller ”Geeeeee miiiiiig nuuuu!” Så är chansen väldigt stor att det är en kvinna som hittat det ”perfekta” paret skor.Nästan alla skor tjejer köper är det ”perfekta” paret även om det ändå visar sig att de inte alls kommer använda skorna. Det är därför tjejer ofta har i genomsnitt 324 par skor i garderoben men bara använder max 12 av dem.

Tjejer älskar  skor med klackar. De kan t o m dumpa en kille bara för att han är kortare än henne när hon har klackar på sig. Jag är 173 cm lång, fattar du vilket helvete jag har? ”Åh är du 1,73? Jag är ju 1,69 och med klackar blir jag 1,75, så nej vi kan inte bli tillsammans.”

Om tjejer nu älskar sina förbannade klackskor så mycket, varför har dem då med sig ett extra par skor i väskan när de går på krogen? Ett par skor som klassas som sneakers och har skön, platt gummisula? Jo, därför att deras små fossingar och tår gör ont efter en helkväll i klack.

”Vill man bli fin får man lida pin” heter det va? Idiotiskt!

Är du en sneakertjej så har du pluspoäng hos mig. Askungen kan dra åt helvete och den brud som klagar på ont i fötterna efter krogen får inte min hjälp! (Om hon inte är snygg och vill ligga)

BAH!

 

Filed under: Magazine, Tobbe

One Response to "Tjejer och deras klackar"

  1. freak skriver:

    Ska man ha klackskor på sig måste man vara så pass full att man inte märker hur obekväma dom är, men då är det även svårare att gå i skiten…därför är sneakers alltid det bästa alternativet!

Kommentera

*