Articles Comments

» Magazine, Tobbe » Toalettbeteende

Toalettbeteende

Du gör det varje dag. Du gör det oftast ensam och du gör det antingen ståendes eller sittandes. Jag talar såklart om toalettbesök. I detta inlägg vill jag främst tala om bajsning. Det kan tyckas vara omoget och äckligt av mig att skriva en artikel om bajsning, men jag vet ju att du kommer läsa vidare ändå. För du bajsar garanterat också. Om du inte går runt med påse på magen såklart.

I snitt så bajsar man 2,4 gånger per dag. Vissa dagar kan det vara mer och andra dagar kan det vara mindre, lite beroendes på vad man har ätit och hur lös i magen man är. Mycket intag av fibrer brukar oftast ge en väldigt fast form på bajset.

Bajsa gör man med fördel sittandes. De som står upp och bajsar besitter antingen någon form av unik talang eller så är de totalt jävla efterblivna. Personligen så sitter jag och bajsar. När jag sitter och bajsar så måste jag alltid läsa på något. Det kan vara innehållsförteckningen på en schampoflaska, bara jag läser någonting.

Men nu till det viktiga. Jag frågade några personer en väldigt enkel fråga och den löd: ”Hur många av er, efter att ni har bajsat, tittar på pappret när ni har torkat er i stjärten?”

En väldigt enkel fråga. Dessa personer jag frågade tittade lite konstigt på mig och en av dem besvarade mig med ”Va? Hallå, det är ju äckligt ju, klart jag inte gör det”

Jag, Tobbe Ström, tittar alltid på pappret efter jag har torkat mig i rumpan. Om jag inte tittar på pappret så kan jag aldrig veta om allt bajs är borta. När pappret fortfarande är vitt efter anstrykning där bak så vet jag att det är klart.

De som alltså inte tittar på pappret när de torkar sig har ingen aning om de har bajs kvar där bak när de drar på sig byxorna igen. Det min gode vän, det är VIDRIGT!

 

Så om du som läser är en ”torka-röven-titta-på-pappret”- person, så gör du mig stolt.

Är du däremot en ”Tittar-inte-på-pappret-efter-jag-torkat mig i röven” – person. så får du fan skärpa till dig!

Glöm inte att tvätta händerna också. Ha en bra dag!

Fotnot: Ordet  ”Bajs” nämndes tolv gånger i denna text.

 

Filed under: Magazine, Tobbe

Kommentera

*