Articles Comments

» Magazine, Paul » Vandaler

Vandaler

Senaste tiden har Älvsjö drabbats av en rad läskigheter som lämnat dom boende i området rädda för deras egen säkerhet. I lördags såg ett gäng ungdomar sparkandes på lyckstolparna runt om i parken, denna massaker lede till att parken vart nedsläckt i hela 90 sekunder. Lisa Arvidsson berättar själv om skräck senariot.

”Jag var på väg hem när jag såg att pojkarna sprang runt i parken och sparkade på alla lyckstolparna till dom slocknade. Jag blev rädd och kände att det var läskigt att gå nära parken. Så jag valde att gå en omväg och det var inte kul att gå den här omvägen då den tar en minut längre att gå! Men jag kom hem iaf och det är det som gäller.
Jag överväger dock att flyta här i från om det ska hända såna här saker i parken där jag bor!”

Vi har även fått uppgifter om att en fest hölls i en av bostäderna i området. Hög musik spelades ända fram till kl 23.31 sen fick Astrid Nygård nog och sa till paret att dom skulle sluta upp omdelbart med deras dunka dunka som dom spelade. Livet är hårt i Älvsjö som ni ser så polisen har nu lovat att ta till med hårdhandskarna till det blir lugnt igen!

Filed under: Magazine, Paul

Kommentera

*