Articles Comments

» Magazine, Tobbe » Vårt möte med Tomten

Vårt möte med Tomten

Julen är över, det är nytt år och vi återgår till det normala igen. Så gör även Tomten, men för hans del så är det nu planering som börjar direkt inför Julen 2012. Han och Nissarna arbetar nu för fullt med önskelistor och allt vad det innebär.

Lättvikt fick träffa Tomten för en snabb intervju. Då Tomten är ett Lättvikt-fan så var det inga problem.

LV – Så, hur mår Tomten nu efter Julen som varit.

T- Jag mår bra, men jag börjar bli gammal. Det känns mer nu när snorungarna önskar sig allt mer dyrare och tyngre Julklappar.

LV – Snorungar? Tycker inte Tomten om barn?

T- Klart jag gillar barn, men vissa ungar ska fan inte ha en enda klapp. Störiga tjockisar som äter alldeles för mycket godis utan att borsta tänderna t ex.

LV – Jo, det är klart. Så vilken Julklapp har varit populärast på önskelistorna?

T- Den där förbannade jävla iPaden. Alla ska ha den! Stora som små. Vet du hur svårt det är för mina Nissar att knåpa ihop den där jävla plattan? Kan inte folk önska sig normala saker så som strumpor eller prydnadssaker i porslin?

LV – Oj då. hur mår Tomten egentligen? Har det hänt något?

T- Ja, men vad fan tror du? Den 21 december i år ska ju jordhelvetet gå under. Det är ju precis innan Jul, vad fan ska jag göra då? Allt jag står för raseras ju. Jag blir ju arbetslös!

Tomten avbyter sedan vår intervju, häller upp ett glas whisky och drar ett par bloss på cigaren. Han lutar sig sedan framåt och viskar: ”Jag vet vem som mördade Olof Palme.”

 

Filed under: Magazine, Tobbe

Kommentera

*