Articles Comments

» Magazine, Paul » Walk of shame

Walk of shame

Lördag, vädret från helvetet är i fullgång utan för mitt fönster. Jag sitter här och har det varmt och bra. Men det finns dom som just i denna stund måste ta sig hem. Dom så kallade walk of shame. Igår såg dom bra ut, uppsminkade och tillfixade, dom va ”kungar” och ”drottningar”. Tillgjorda för att bli sedda av någon som dom hoppas ska vilja sätta på dom. Och dom fick som dom ville, dom blev påsatta. Fast nu sitter dom i skiten för dom måste åka hem.
Dom ser just nu ut som om dom varit med om en bilolycka och måste ta sig igenom en snöstorm.  På med gårdagens kläder, fejka att det var trevligt att träffas ”Ja men vi kanske se igen då?” (ingen av dom vill ses igen.) Är man smart så tar man en taxi (Det kortar ner W.S till bara 20 meter dörr till dörr).
Men nej av någon anledning så bränner vi hellre pengar på alkohol än en taxi som vi kan gömma oss i dagen efter. Småbarn ser ett W.S på t-banan och frågar sin mamma ”varför har hon balklänning när det är snöstorm ut?”
”För hon var på fest igår och nu gör hon det traditionella dagen efter W.S. Så där såg mamma ut dagen efter att du blev till.”

Men killarna då Paul varför nämner du inte dom?  Det kommer, kära läsare. Det kommer.
Killar kan inte göra walk of shame på stan. Deras walk of shame gör dom i sin ensamhet när dom tar steget från sängen till datorn!  Eller så har dom har dom gjort ett Sleep of shame. Då har dom somnat i soffan med youporn i bakgrunden
och en toarulla i vänsterhanden!  Inte många som ser denna situation uppstå. Men alla killar vet att den finns.

Filed under: Magazine, Paul

Kommentera

*